Wie slim is, kiest voor de onberispelijke kwaliteit van Marc Rammon Renovatiewerken BVBA!

Voor al uw vloerwerken bent u bij ons aan het goede adres

Wanneer het hoofdstuk 'vloeren' is aangebroken tijdens uw verbouwingswerken, weet u dat uw bouw- of renovatieproject stilletjes aan op zijn einde loopt. Aan welk type vloer denkt u? Vloerder Marc Rammon van Marc Rammon Renovatiewerken BVBA uit Antwerpen staat u maar al te graag bij met advies en kan de gewenste vloer laten leveren door één van onze vaste leveranciers. Daarna voeren wij de vloerwerken uit en houden rekening met alles wat hierbij komt kijken. Chapewerken, isolatiewerken, wapening,... Het complete plaatje!

Niet alleen voor het leggen van vloertegels, maar voor allerhande tegelwerken en zelfs volledige badkamerrenovaties kan u ook beroep op ons doen. Ook andere types van algemene renovatiewerken nemen wij voor onze rekening. Zo zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van terrassen in natuursteen en in Gyprocwerken.

Contacteer ons snel voor meer informatie. Wij bekijken graag wat we voor u kunnen betekenen!

Strak en modern of eerder klassiek? Tegels naar uw smaak en binnen uw budget vindt u gegarandeerd bij ons!

Alle tegelwerken worden tot in het kleinste detail accuraat uitgevoerd door Marc Rammon

Slaap op beide oren kies voor een expert voor het uitvoeren van uw tegelwerken. In regio Antwerpen kan u hiervoor terecht bij Marc Rammon Renovatiewerken BVBA. Wij installeren zowel vloertegels als muurtegels en dat op uiteenlopende plaatsen in uw woning. Zo kunnen wij bijvoorbeeld zorgen voor keukentegels of badkamertegels en allerhande terrastegels. Vanzelfspekend nemen wij ook taken als chape- en bezettingswerken voor onze rekening.

Ons advies? Dat is gratis!

Cementtegels, keramische tegels, tegels in natuursteen,... Er is keuze te over in materialen! Bent u er nog niet helemaal welk type tegel u zal kiezen? Dan geven wij u graag eerlijk advies. Daarna kan u de tegels van uw keuze aankopen via onze vaste leverancier Azuelo. In dat geval geniet u zeker van de hoogste kwaliteit aan een eerlijke prijs.

Aarzel niet langer, bij ons heeft u de vakman gevonden die u zocht! Contacteer ons vandaag nog en wij stellen graag een gratis offerte op maat op.

We bellen u op!
Contact
Contacteer ons!03 500 03 7203 500 03 72